Welkom op de pagina van Amber

Hi. Mijn naam is Amber. Ik ben 21 jaar oud en ik studeer Allround Mediamaker op het Sint Lucas. Bij het bedrijf Cerieus doe ik mijn afstudeerstage. Ik loop hier stage van 7 februari 2023 tot en met 2 juni 2023. Ik leer in het bedrijf Cerieus ontzettend veel. Zoals het maken van deze webpagina. Ik wist eerst totaal niet hoe ik zoiets moest aanpakken, en nu lukt het me. 

Wat ik het leuke vind aan de stage bij Cerieus, is dat je ontzettend veel afwisseling hebt. Van het maken van een outdoor spel, tot aan brochures en het omzetten van een plattegrond in kleur, naar zwart-wit. Je krijgt het allemaal. Je hoeft je dus niet te vervelen bij dit bedrijf. En je leert echt allerlei dingen.

In de pauze wordt de lunch geregeld. één of twee keer per week worden er hiervoor boodschappen gedaan. Ook heb je een Xbox waar je af en toe een spelletje op kan spelen. Zo hebben we in onze groep wel eens Just Dance gedaan. 

Waar het allemaal op neerkomt, is dat stage lopen bij Cerieus mega leuk, gezellig en leerzaam is. Het is dan ook een stage die ik iedereen aan zou raden.

Opdrachten

Snackopoly

Min grootste opdracht was het maken van een bordspel voor een borrelbox. De bedoeling hiervan was dat mensen een gezellige avond hadden met lekkere snackjes die in de borrelbox zitten, en er als opdruk van de borrelbox een bordspel is. Ik kwam op het idee Snackopoly. Een spel waarbij mensen hun eigen snacks kunnen kopen in plaats van hun eigen straatjes. Snackopoly heeft een festival thema om een feestelijke sfeer toe te voegen. Ik vond dit een ontzettend leuke opdracht en vind mijn uitwerking leuk bedacht en er goed uitzien.

Brochure

Voor het bedrijf City Gaming kreeg ik de opdracht om een brochure te maken. Dit was mijn resultaat:

Don't stop until you're proud